Kincsestérkép az álomalakodhoz – Könyv 2017-08-11T10:47:19+00:00

Te is szeretnél jól kinézni és csinos ruhákba öltözni, de hiába küzdöttél napokat, heteket, hónapokat, végül mégsem sikerült elérned azt az alakot amire vágysz?

Ne add fel! Te is képes vagy rá, hogy karcsú legyél és egészséges. És ha így teljesen lenyűgöznéd a barátnőidet és a családodat? Nem éreznéd magad fantasztikusan?

Tudod mi kell mindehhez?
Egy jó stratégia.

Most egy életre leszámolhatsz az állandó evéskényszerrel és az utálatos zsírpárnáiddal. Ráadásul anélkül, hogy órákat kellene naponta mozognod, vagy próbára kellene tenned az akaraterődet és a kitartásodat. Ugyanis….

Végre megjelent Magyarországon is egy olyan hiánypótló könyv, amelyből most Te is könnyűszerrel hozzájuthatsz egy ilyen bombabiztos stratégiához. Mi ez a könyv?

Lefogyott lány mérőszalaggal a derekán

Erica Czako & Marco L. Czako

Kincsestérkép az álomalakodhoz ∼ Hogyan fogyj le könnyebben és gyorsabban táplálékkiegészítőkkel

A könyvben feltárt technikáknak és lépésről-lépésre útmutatóknak köszönhetően már nők ezrei jutottak ki a reménytelennek tűnő fogyókúrás útvesztőből, nyerték vissza az önbizalmukat, az egészségüket és érték el azt az alakot amire vágytak.

Kincsesterkep az alomalakodhoz konyvborito

Mit rejteget számodra a könyv?

 • Ingyenes és nagyon olcsó, azonnal bevezethető fogyókúrás megoldásokat (meg fogsz lepődni milyen hatékonyak)
 • 3 dolgot, ami nélkül lehetetlen a fogyás, sőt az egészséges élet is (Mégis alig használják, akik fogyni akarnak. Nem csoda, hogy nem fogynak…)
 • Gyakorlatias lépésről-lépésre útmutatót (Olyan egyszerűen követhető, hogy egy kisgyerek is elboldogulna vele)
 • A 11 leghatékonyabb fogyáshoz használható táplálékkiegészítőt és ezek bombabiztos fontossági sorrendjét (Ezt viccen kívül mindenki elrontja, és ezért nem fogynak. Pedig nagyon egyszerű, ha már ismered a titkot. És Te? Ugye Te nem rontod el?)
 • Mivel próbál lefogyni a legtöbb nő és miért nem sikerül nekik (Vásároltál már valaha teákat, gyógynövényeket, zsírégetőket, hogy lefogyj? És sikerült velük a fogyás? Ennek véget vetünk egy életre!)
 • A legveszélyesebb fogyasztószereket és összetevőket, amelyektől akár meg is lehet halni (Életmentő lehet a lista! Döbbenetes, hogy még mindig belefuthat ezekbe az életveszélyes szerekbe az ember.)
 • És még sok-sok mást…

Miért fogod imádni ezt a könyvet?

Mert ha alkalmazod a benne leírt stratégiát, akkor…

 • Hamarosan olyan vonzó és csinos leszel, hogy a barátnőid és az ismerőseid tátott szájjal, irigykedve fogják nézni, hogy hogy az ördögbe nézhetsz ki ilyen jól. Majd később folyton azt fogják kérdezgetni, hogy mi a titkod.
 • Az egészségi állapotod és a közérzeted szinte azonnal javulni fog. Ismét csodásan fogod magad érezni a bőrödben, és annyi energiád lesz, hogy a munkahelyeden azt fogják hinni, kicseréltek az ufók. (Csak vigyázz az a piszok főnököd nehogy több munkát akasszon a nyakadba.)
 • Végre derűsen és örömmel nézheted magad a tükörben és nem aszerint kell ruhát választanod, hogy hol mit takar a ruha. Te is beleférsz majd a legszebb ruhákba és nem kell többé takargatnod magad. ( Viszlát szégyenkezés! Hello szép ruhák!)
 • Könnyed kikapcsolódás lesz az olvasása. Nem fog megfájdulni a fejed a sok érthetetlen szakkifejezéstől. A könyv olyan érthetően fogalmaz, hogy még egy kisgyerek is könnyedén megértené. (Valós történeteken keresztül bemutatott néhol már-már regényszerű mégis szakmailag nagyon összeszedett írások. Garantálom, hogy nem fog leesni a fejed az unalomtól.)
 • Egy halom pénzt fog a zsebedbe tenni. Amit eddig értelmetlen és hatástalan fogyókúrás készítményekre költöttél pénz, az mostantól mind a te zsebedben fog csilingelni. Itt az ideje, hogy a családodra vagy épp magadra költsd inkább a pénzt. Legyenek azok szép ruhák, vagy épp egy álomnyaralás. ( Nem túlzok, hogy akár egy nyaralás árát is megspórolhatod minden évben.)

Lefogyott lany orul a merlegen

A könyvet neves szaktekintélyek, orvosok és világbajnok sportolók és hírességek is kötelező olvasmánynak tartják.
Nézd csak mit üzentek neked miután elolvasták a könyvet:

„Mi nők szeretünk szépen, csinosak, jól ápoltak és persze karcsúak lenni. Minden nagyszerű, az élet szép! Aztán történik valami az életünkben, legyen az gyermekvállalás, sok munka, stressz, kevés testmozgás, egy érzelmi mély gödör, esetleg egy betegség, amiben elveszítjük egy kicsit önmagunkat. Elveszítjük a korábbi csillogásunkat, ragyogásunkat. Önmagunk árnyéka vagyunk. Ha Te is eldöntötted, hogy elég volt ebből, nem akarsz így tovább élni, akkor olvasd el ezt a könyvet! A megoldás sokszor sokkal egyszerűbb, mint azt hisszük! Magad is meg fogsz döbbenni, hogy milyen apró lépések elegendők ahhoz, hogy újra szép, karcsú, egészséges, ragyogó testben élhess.”

Lux Boros Kata - Kincsesterkep az alomalakodhoz konyvajanlo

Lux Boros Kata
(Életmód coach, vegán életmód szakértő
a Gyógyulás az endometriózisból műtét, gyógyszeres hormonkezelés és gyermekvállalás nélkül című könyv írója )

“Ez a könyv röviden, érthetően mondja el az igazságot a fogyókúrás készítmények világáról. Igazán csak ajánlani tudom azoknak, akik az igazságra kíváncsiak, és azoknak is, akik eltévedtek a tudományos útvesztőkben. Aztán az újrakezdő fogyókúrázók is bátran kézbe vehetik, hogy megtudják hol is vétették el. Valóban kicsestérkép ahogy a címe is ígéri.”

Haris Eva - Kincsesterkep az alomalakodhoz konyvajanlo

Haris Éva (Egészségügyi szaktanár, hormontanácsadó)

Ez a könyv az örökké fogyni vágyó nőknek íródott, akik minimum információval és pénzzel nagy eredményeket szeretnének elérni. Ez lényegében egy nagyszerűen leírt használati utasítás azoknak, akik nem akarják túlterhelni magukat fölösleges adatokkal és a legrövidebb úton csak a lényegre törnek. A könyv, nem szakembereknek, nem orvosoknak, íródott, hanem azoknak, akiknek a legjobban van szükségük az alapinformációkra és egy világos útmutatásra a sok drága tanács és végtelen diéták után. „

Dr. Zamola Ferenc - Kincsesterkep az alomalakodhoz konyvajanlo

Dr. Zámola Ferenc, M.D. (sportorvos, dietetikus, táplálékkiegészítő szakértő, sport és nutrigenomika szakértő. IFBB nemzetközi versenybíró, 30 éves tapasztalat táplálékkiegészítőkkel)

Lany Stop

De várj, mert a java még csak most jön.

Mivel azt szeretnénk, hogy ezúttal valóban könnyedén boldogulj és gyerekjáték legyen a fogyás, az e-könyv mellé most olyan értékes anyagokat is adunk ajándékba, melyek segítenek neked leszámolni az állandó evéskényszerrel és konkrét útmutatást adnak a helyes táplálkozáshoz is!

Nézzük csak mik ezek:

1.Ajándék

„Kerülendő és ajánlott élelmiszerek a sikeres fogyás érdekében” (Azonnal letölthető, nagyon részletes, szépen kivitelezett PDF dokumentum.)

Ajanlott elelmiszerek a biztos fogyashoz

Ez egy egyértelmű, nagyon részletes, kategorizált lista azokról az élelmiszerekről, amelyek valósággal meggyilkolják a fogyásodat. De a lista tartalmazza azokat az élelmiszereket is melyek felrázzák a testedet és lehetővé teszik, hogy a zsírpárnák úgy olvadjanak le rólad, mint fagyi a nyári napon.

2.Ajándék

„A fogyáshoz használható táplálékkiegészítők fontossági sorrendje”( Azonnal letölthető, könnyen áttekinthető, szépen kivitelezett PDF dokumentum.)

Taplalekkiegeszitok a fogyashoz ajandek dokumentum

Ez a dokumentum valóságos fáklyaként fog világítani neked a sötétben, amikor valamit vásárolni akarsz majd a fogyásod érdekében. Segítségével mindig tudni fogod mit érdemes megvenned, milyen sorrendben és azt is hogy miért. Arról már nem is beszélek, hogy mennyi pénzt fog megspórolni neked….

Mennyibe kerül mindez?

Szóval amit megkapsz:

 • 1 db Kincsestérkép az álomalakodhoz E-könyv PDF formátumban.
  (Olvashatod a számítógépeden, vagy akár a telefonodon is. Így bármikor
  és bárhol tudod olvasni. De most komolyan…hová mész már manapság telefon nélkül?)
 • 1 db Kincsestérkép az álomalakodhoz E-könyv E-pub formátumban
  ( Hogy bármilyen e-book olvasón is olvasni tudd.)
 • 1 db „Kerülendő és ajánlott élelmiszerek a sikeres fogyás érdekében”
  (Nagyon részletes, nyomtatható PDF dokumentum.)
 • 1db „A fogyáshoz használható táplálékkiegészítők fontossági sorrendje”
  ( Nyomtatható PDF dokumentum.)

.

Ha ezeket elkezded használni, akkor:

 • Elfelejtheted a fogyókúrás csalódásokat, és visszakapod a régi önmagad. (Nem is beszélve arról, hogy majd kifogsz csattanni az egészségtől.)
 • Vidáman és elégedetten nézhetsz a tükörbe. (Csinos leszel a szép ruhákban és végre ismét tetszeni fogsz önmagadnak.)
 • Büszke lehetsz magadra, (mert többet fogsz tudni a sikeres fogyás alapjairól és a fogyókúrás készítményekről, mint a legtöbb ember.)
 • Mindig tudni fogod, hogy mik azok az élelmiszerek, amik segítenek neked lefogyni és mik azok melyeket messziről el kell kerülnöd. (Máshol ilyen részletes és alapos listát garantálom, hogy nem találsz.)
 • Egy nagy halom pénzt fogsz megspórolni. (Soha többé nem fogsz egy fillért sem költeni értelmetlen diétás készítményekre és nem dőlsz be az átveréseknek.)

Hogy mindezt mennyiért kapod meg?

Nézd, mire a könyv és a dokumentumok elkészültek több mint 10 millió Ft-ot költöttünk, tesztelésre, szakvéleményekre, kísérletekre, kutatásra. További 1,5 milliót költöttünk a tökéletesítésre, mire megkaptuk a végső, hatékony megoldást. Ám….

Neked most olyan óriási szerencséd van, hogy mindez számodra csak 3900 Ft-ba kerül, és végleg leszámolhatsz az életedet megkeserítő túlsúllyal.

Elég korrekt ez így? Akkor nincs más hátra, mint kérned a saját példányodat, nem igaz?

.

Hogy miért csak ennyi?

Oké, tudjuk jól, hogy felmerülhet benned, hogy ha ilyen olcsó ez a csomag, akkor biztosan rossz is. De nem erről van szó. Az igazság az, hogy nagyon szeretnénk segíteni neked és miután átnéztük költségvetésünket, úgy gondoltuk, hogy lehetünk annyira nagyvonalúak, hogy csupán ennyiért odaadjuk. Úgy gondoltuk, biztosan jobban érzed majd magad, ha nem kell tízezreket fizetned érte, mégis hozzájuthatsz ezekhez a fogyásod és az egészséged szempontjából létfontosságú információkhoz.

Korrekt ez így?

Ha azt gondolnád, hogy neked már nem lehet újat mondani, vagy hogy nálad ezek a dolgok biztosan nem működnek, nézd csak meg, mit mondanak azok, akik már megtapasztalták mi van  ebben a csomagban:

“Lassan 2 éve már, hogy életmódváltásba fogtam. Kezdetben nagyon tanácstalan voltam, pontosan mit kéne tennem, mit kéne ennem és minél többet olvastam, minél több információm volt, annál több ellentmondó információval találkoztam és annál tanácstalanabb lettem. Bárcsak akkoriban találtam volna egy ilyen alapos összefoglalót! Sok kudarcot, egyhelyben toporgást és platót elkerülhettem volna. Még 2 évnyi szorgalmas információgyűjtés után is találtam benne újdonságokat, hasznos információkat és válaszokat a kérdéseimre. Ha nem csak gyors eredményt szeretnél elérni, hanem tartósan egészségesen étkezni és egészséges súlyt elérni, ez kötelező olvasmány!”

Vida Agi - Kincsesterkep az alomalakodhoz konyvajanlo

Vida Ágnes (baba-mama pszichológus, a Babapszichológia című bestseller, a Kismamablog és a Gazdagmami blog írója.)

“Mikor elolvastam ezt a könyvet lényegében egy új forrásra akadtam azok számára, akik olcsón, hatékonyan és gyorsan szeretnének megszabadulni kilójaiktól. Egy kicsit „kibővítette a szókincsemet“ azok számára akik nem vágynak szakirodalmi idézetekre és szeretik az egyszerű hatásos dolgokat.”

Zamola Margit - Kincsesterkep az alomalakodhoz konyvajanlo

Zámola Margit (Személyi edző és tápanyagszaktanácsadó. IFBB Pofi versenyző, Abszolút Arnold Classic győztes, Abszolút Fitbalance és Ausztria kupa győztes, 2 gyerek, a 15  éves Mónika és 10 éves Viktória anyja.)

“Ez a könyv egy olyan könnyen követhető listát nyújt a táplálékkiegészítőkről, amely konkrét használati utasítással tartós és könnyebb fogyást eredményez. Ez a könyv nem csak fogyásról szól, annál sokkal többet ad, egy egészséges életmódváltás megvalósításának a hogyanjába is bevezeti az olvasót – joggal nevezheti magát kincsestérképnek a fogyókúra bonyolult világában.”

Weigert Krisztina - Kincsesterkep az alomalakodhoz konyvajanlo

Christine Weigert (Teológus)

Mit fogsz mondani, ha megszerzed a könyvet és a mellé járó dokumentumokat?

A párodnak ezt fogod mondani:

Édesem, képzeld vettem egy szuper könyvet, amiből megtudtam, hogy mik azok a dolgok, amire tényleg szükségem van ahhoz, hogy még csinosabb legyek neked és mik azok, amikre semmi szükség. Ezentúl kevesebbet fogsz idegeskedni, mert sokkal kevesebb ideig fog tartani a vásárlás és ráadásul még több pénzünk is marad, mert nem szórom el mindenféle értelmetlen fogyi cuccra. Hát nem remek?

A barátnőidnek ezt fogod mondani:

Tudtad, hogy még mindig lehet olyan fogyasztószereket vásárolni, amiknek a használatába bele is lehet halni? Megdöbbentő. Képzeld, nemrég olvastam egy könyvet, amiben felsorolták az ilyen szereket. Ráadásul tudod milyen régóta szenvedek, hogy lefogyjak… Na ebből a könyvből hamar rájöttem, hol szúrtam el eddig. És ezt hallgasd, egy hete alkalmazom a leírtakat és tele vagyok energiával és egészségesebbnek érzem magam, mit az elmúlt években bármikor. Szerintem neked is el kellene olvasnod. Ha szeretnéd elárulom, hol tudod a legjobb áron megkaparintani te is. Érdekel?

Magadnak ezt fogod mondani:

Büszke vagyok magamra, mert végre rájöttem, hogy többre van szükségem, mint az értelmetlen divatdiéták és hatástalan fogyasztószerek próbálgatása, ha megint csinos akarok lenni és egészséges és újra jól akarom magam érezni a bőrömben. Hoztam végre egy olyan döntést, amely az egész életemet jobb irányba fogja megváltoztatni. A kinézetem és a boldogságom ennyit biztosan megért, úgyhogy nagyon elégedett vagyok!

Ha még mindig gondolkodsz, hogy vajon neked hasznos lesz-e ez az e-könyv és az ajándékok, amiket mellé kapsz, akkor most figyelj, mert ilyet máshol nem látsz…

Ügyvéd bosszantó garancia

Az ügyvédünk hosszasan győzködött arról, hogy megőrültünk, mert garanciát akarunk adni egy e-könyvre. Kérlelt, hogy ne adjunk garanciát, hiszen e-könyveknél senki sem szokott, meg a jogilag sem szükséges, de mi hajthatatlanok voltunk…

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel, hogy egy abszolút rizikómentes üzletet ajánlunk a számodra! Olvasd el a könyvet és az ajándékokat 14 napon belül és ha nem tetszik amit olvastál, ha úgy ítéled meg, hogy a kapott információk számodra nem hasznosak, vagy bármilyen okból elégedetlen vagy, csak írj nekünk, és késedelem nélkül visszafizetjük a pénzedet az utolsó fillérig. Ráadásul még az e-könyvet és az ajándékokat is megtarthatod. Igen, ez egy 100%-ig kockázatmentes vétel a részedről – mi lehetne kellemesebb ennél?

Nos? Mit mondasz? Ugye így már nem gond kattintani egyet a lenti gombra?

És egy figyelmeztetés

Ez az ajánlat csak az első 500 db megrendelésre érvényes. Úgyhogy érdemes sietned, mielőtt végleg elillan. Ne azon tépelődj, hogy kérsz-e belőle, hanem azon, hogy érdemes-e kihagynod ezt az ajánlatot…

Tehát kapni fogsz:

Egy e-könyvet kétféle formátumban és két szuper ajándékot, melyeket sehol máshol nem tudsz megszerezni.

 • 1 db e-könyvet PDF formátumban, hogy bárhol, bármin olvashasd
  (Telefon, számítógép, laptop)
 • 1 db e-könyvet E-pub formátumban, hogy bármilyen e-book olvasón is olvashasd
 • 1 db nagyon részletes élelmiszer listát nyomtatható PDF dokumentum formában
 • 1 db részletes nyomtatható útmutatót a helyes alkalmazási sorrendről nyomtatható PDF formátumban

.

De ne feledd ez az ajánlat csak korlátozott ideig él, úgyhogy siess. És ne feledd, nem kockáztatsz semmit!

De ehhez még egyetlen egyszerű lépést meg kell tenned. Csak klikkelj a „Kérem a könyvet és az ajándékokat” gombra és pár percen belül máris olvashatod és új fejezetet nyithatsz a fogyási eredményeidben.

A sikeres fizetést követően a könyvet és a dokumentumokat azonnal letöltheted, és e-mailben is megkapod őket pár percen belül.

Mondd csak te hol leszel akkor, amikor akik most igent mondtak már rég egészségesek lesznek és kecsesen járnak kelnek a legcsinosabb ruhákban. Ugye nem a tükör előtt mérgelődsz és búslakodsz még mindig a hurkáid meg a lógó hasad miatt, és csak vágyakozol, hogy bárcsak beleférnél a régi ruháidba? Inkább tarts velünk te is!

Töltsd ki gyorsan az alábbi megrendelő lapot és csatlakozz a tudatos és karcsú nők táborához!

A megrendelés csak 3 pofonegyszerű lépés

1. Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot, majd kattints a “MEGRENDELEM AZ E-BOOKOT” gombra!

2. Ezt követően fizess bankkártyával könnyen és biztonságosan partnerünk, a Simple (az OTP csoport tagja) oldalán!

3. A sikeres fizetés után az e-könyvet és az ajándékokat azonnal letöltheted!