Küldetésünk 2017-05-24T03:47:45+00:00

„Hiszünk abban, hogy minden embernek joga van a karcsú, ideális testhez, az egészséghez, a boldogsághoz és azokhoz a valós információkhoz, melyekkel ezt el tudja érni.”

-Erica Media

A 21. században bármilyen területen, így a fogyásban és az egészség megtartásában is, a tudás és a hozzáértés a siker elengedhetetlen feltétele.

A megfelelő tudást azonban manapság nem olyan egyszerű megszerezni, mint ahogy elsőre tűnik az információ és az internet korában. Bár látszólag minden információ könnyen hozzáférhető, mégis nagyon nehéz dolga van annak, aki valóban hiteles, megbízható és független tájékoztatáshoz akar jutni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az információ sosem látott bősége ellenére az egészségügyi problémák, mint a rák, a szív és érrendszeri megbetegedések, a cukorbetegség és az elhízás világméretű problémát jelentenek.

Ezért a weboldal üzemeltetője az Erica Media S.L. fő célja:

hogy a lehető legtöbb embert segítse hozzá az egészséghez és a lehető legtöbb ember számára adja át világszerte a tudást az alapoktól kezdve az egészséges élethez, az egészséges táplálkozáshoz és az egészséges fogyáshoz.

Magyarországi weboldalunk a www.hogyanfogjak.com célja, hogy minden nő, aki fogyni akar és egészségesen szeretne élni, támaszt, segítséget, valóban működő megoldásokat és független, hiteles útmutatást kapjon a kezébe.

Ennek érdekében:

csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy nyilvánosságra hozza és megjelentesse azokat a hiteles információkat, melyek a leginkább segítenek téged fogyási céljaid elérésében, az egészséged helyreállításában és hosszú távú megőrzésében.

Elhivatott munkatársaink, blogíróink és tanácsadóink között megtalálhatók sportorvosok, fitness világbajnokok, egészségügyi szaktanárok, fitness edzők, testépítő és fitness versenybírók, sikeresen lefogyott emberek és 30 éves múlttal rendelkező táplálékkiegészítő szakértők egyaránt.

Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy blogbejegyzéseink, könyveink, hírleveleink és ingyenes kiadványaink olyan tudást adnak a kezedbe, melynek segítségével végre mindent meg fogsz érteni az egészséges élet és fogyás összefüggéseiről és könnyebben és gyorsabban fogod elérni fogyási céljaidat is. Ráadásul mindezt az egészséged megőrzése, sőt javulása mellett. Ezt veheted ígéretnek.

Segíts küldetésünkben

Ha te is egyetértesz a mi meggyőződésünkkel, miszerint a Magyar nőknek is joguk van ahhoz, hogy egészségesek legyenek és eltudják érni azt az alakot amire vágynak, ha te is szeretnéd támogatni hogy véget vessünk a nők félretájékoztatásának, becsapásának és elérhetővé tegyük számukra az igazságot az egészséges fogyásról, akkor kérünk, hogy segíts küldetésünkben.

Téged is arra biztatunk, hogy a megszerzett tudásodat és elért sikereidet ne tartsd magadban, hanem Te is oszd meg másokkal örömmel és segítő szándékkal! Ezáltal lehetővé téve, hogy a tudás a lehető legtöbb nőhöz eljusson , akik szintén továbbadhatják a tudásukat és így mindannyian egy végtelen folyamat büszke részesei lehetünk majd. Ezáltal pedig tudatosabbá, egészségesebbé és jobbá tudjuk tenni az egész világot.

Ha neked is vannak családtagjaid, barátnőid, akik hiábavaló küzdelmet folytatnak a túlsúlyukkal, akik szeretnének lefogyni, szeretnének elégedettek lenni önmagukkal és szeretnének fejlődni, tudatosabbak lenni az egészséges és végleges fogyás területén, ajánld nekik a weboldalunkat. Hozzunk létre együtt egy egészségesebb, tudatosabb, elhízásmentes világot!

 

SIKERES FOGYÁST KÍVÁNUNK! MI HISZÜNK BENNED! EGYÜTT SIKERÜLNI FOG!